Selectează o Pagină

Termeni și condiții

Ne așteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile firmei Levitate IT SRL, CUI 42052803, Nr. Reg. J40/17540/2019, furnizor de servicii de web: web development, web design, web hosting, digital marketing, branding, dar și alte servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.

Acești termeni și condiții reglementează folosirea site-ului Levitate.ro. Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, nu folosiți acest site web.

Dacă folosiți site-ul web Levitate.ro conduita dumneavoastră indică faptul că sunteți de acord sa respectați Termenii și Condițiile.

1. Contactare servicii

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul levitate.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Acești termeni și condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizările de fiecare data când accesează acest site.

2. Conținutul și drepturile autorului

Conținutul și designul site-ului aparțin Levitate IT și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Levitate IT.
Levitate IT nu își asumă răspunderea în nici o situație și pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site.
Levitate IT poate fără orice notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestuia.
Levitate IT nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

3. Contact pentru ofertele de preț

Cererile de ofertă se pot realiza utilizând formularul de contact de pe acest site sau sunând la numărul de telefon 0721 758 769.
Utilizatorul are obligația de a furniza date corecte și cât mai concrete cu privire la proiectul dorit. Levitate IT nu poate fi trasă la răspundere sub nici o formă pentru neplăceri cauzate de furnizarea de către utilizator a unor informații incorecte sau incomplete. În cazul în care Levitate IT consideră o cerere ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate șterge cererea fără nici o înștiințare a utilizatorului.

4. Facturare, plată, ștergere sau suspendare servicii

Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, conform contractului de prestări servicii încheiat între cele 2 părți.
Termenul de plată este cel specificat pe factură, întârzierea efectuării plății poate duce la suspendarea ori chiar anularea serviciilor, cu informarea clientului în prealabil, serviciile urmând a fi reactivate după efectuarea plății.

5. Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Levitate IT are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.
Scopul colectării datelor este furnizarea serviciilor și produselor conform ofertei curente. Sunteți obligat/ă să furnizați aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.
Refuzul de a furniza datele necesare determină imposibilitatea furnizării serviciului. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și, după caz, sunt comunicate numai următorilor destinatari: autoritățile naționale, europene sau mondiale de înregistrare.
Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției.
Totodată aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte vă rugăm să ne informați cât mai repede posibil.

6. Materiale transmise prezentului site

Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest site a materialelor ilegale, amenințătoare, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din țara relaționată de site.

7. Limitarea răspunderii

Materialele și conținutul publicate pe acest site sunt oferite ca atare, fără garanții explicite sau implicite de orice natură, inclusiv garanții de adecvare pentru scopuri comerciale, garanții de respectare a drepturilor de autor sau garanții de adecvare pentru vreun scop anume.
Levitate IT este absolvită în toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca Levitate IT a fost informată asupra posibilității apariției unor asemenea daune.

8. Dispoziții finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile prevăzute în acest document.
Levitate IT își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabila a utilizatorului.
Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul după afișarea lor în acest document.

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right