Selectează o Pagină

Creare magazine online 100% responsive

Oferim soluția completă de realizare a unui business în mediul online bazat pe un magazin online, consultanță, know-how, implementare, promovare și mentenanță, toate acestea într-un singur pachet complet. Dezvoltăm magazine online pe platforme eficiente care ghidează clienții tăi spre produsele pe care le comercializezi. Magazinele pe care le realizăm sunt construite folosind framework-uri flexibile și puternice, iar interfețele grafice sunt compatibile cu dispozitivele mobile fiind testate înainte de lansarea.

Realizare magazin online cu vânzări rapide

Suntem aici pentru vă fi alături în a găsi cea mai potrivită formulă pentru creșterea online a afacerii dumneavoastră. Cunoaștem tendințele în materie de web design și le îmbinăm perfect cu cele mai eficiente limbaje de programare, rezultatul fiind unul desăvârșit indiferent de natura afacerii dumneavoastră. Oferim servicii de creare magazin online la cheie, creare magazin online personalizat (custom) și creare magazin online b2b.

Realizăm magazine online complexe dar ușor de administrat, care includ toate modulele de care aveți nevoie pentru ca magazinul online să funcționeze în condiții excelente, să genereze vânzări și profitul să fie vizibil.

Știm că magazinele online sunt numai o parte dintr-un sistem complet de vânzare, din acest motiv oferim și soluții personalizate de creare magazin online, adaptate special nevoilor companiilor medii și mari. Dezvoltăm soluții integrate de vânzare, gestiune și interconectivitate cu sistem externe (erp, factutare, gestiune).

În ultimii ani am dezvoltat mai multe soluții personalizate pentru clienții noștri, pentru că fiecare afacere are nevoie de funcții unice și specifice domeniului ei de activitate. Funcțiile integrate sunt personalizate nu numai pe partea de cumpărare dar și pe cea de administrare.

Magazin online 100% sigur

Conform noilor directive ale Uniunii Europene în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, toate magazinele online trebuie să respecte politicile GDPR aflate în vigoare. Din acest motiv implementăm la nivelul magazinului online toate aspectele necesare pentru a vă asigura de respectarea acestor prevederi dar și pentru a le asigura utilizatorilor o navigare sigură și un proces de comandă prin intermediul căruia datele lor sa fie protejate. Toate magazinele realizate de noi beneficiază de certificat SSL pentru a cripta datele din interiorul platformei dar și implementarea unor politici stricte de consimțământ.

Magazin online cu panou de administrare inclus

Scopul oricărui proprietar de magazin online este de a găsi rețeta ideală prin care să-și gestioneze cu ușurință afacerea. În cazul magazinelor online interesul major este de a avea control deplin asupra produselor și stocurilor acestora, dar și a comenzilor plasate de către clienți. Totodată, rapoartele și statisticile în ceea ce privește vânzările îți pot asigura informațiile necesare prin care să poți schimba strategiile de marketing din mers. Toate detaliile relevante despre care discutăm anterior se regasesc în panoul de administrare al magazinelor online pe care noi le dezvoltăm, o unealtă precisă, ușor de utilizat și cu un impact major asupra flexibilității de care orice administrator de magazin online are nevoie.

Facturare și AWB Curier

Generați în mod automat AWB-ul pentru curier și puteți să facturați comenzile cu un singur click iar apoi să le trimiteți cu ușurință către client.

Stoc în timp real

Uitați de problema stocurilor de produse care nu corespund, magazinul beneficiind de o funcție care administrează în timp real stocurile.

Status comenzi

Comenzile se actualizează ușor manual sau automat. Nu mai trebuie să vă faceți griji despre neconcordanțe, am gândit totul într-o manieră cât mai simplă.

Bază de date clienți

Fie că vreți statistici mai precise sau să împărțiți clienții în diferite grupuri, acum puteți face acest lucru cu ajutorul gestiunii facile a comenzilor și a clienților.

Realizare magazin online 100% responsive

Conform ultimelor statistici 86% din traficul unui site provine de pe device-uri mobile. Fie că este vorba despre smartphone, tabletă, laptop sau un calculator clasic, vă oferim un serviciu de creare magazin online responsive la cele mai înalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asigurăm că site-ul dumneavoastră oferă o experiență de navigare plăcută, atât de pe un device fix cât și de pe un device mobil.

Magazin online cu viteză de încărcare optimizată

Uitați de momentele în care site-ul dumneavoastră se încarcă greu și aveți de suferit la capitolul imagine. Noi ne asiguram că fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este optimizat din punct de vedere al vitezei de încărcare, vizitatorii site-urilor beneficiind de o experiență de navigare la cele mai înalte standarde. 

Magazin optimizat SEO

Vă pregătim magazinul pentru a putea demara o campanie de optimizare seo imediat. Toate soluțiile noastre sunt optimizate SEO Onpage.

Tracking avansat conversii

Urmăriți proveniența traficului și analizați împreună cu echipa de marketing, cele mai profitabile canale prin care vă pot dezvolta magazinul.

Statistici avansate de trafic

Google Analytics este preinstalat pentru a vă garanta acuratețea datelor înca de la lansare. Monitorizeaza traficul în timp real de pe telefon sau PC.

Integrat cu rețele sociale

Creșteți vânzările în mod inteligent folosind retelele de socializare. Vă integrăm profilele și paginile cu magazinul pentru a crește rata de conversie.

Funcții principale magazin online

Mai jos găsiți funcțiile importante pe care putem să le integram în magazinul online. Dar daca aveți nevoie de o funcție personalizată la realizarea unui magazin online, care ar ajuta să aveți mai multe comenzi nu ezitați să ne contactați.

Modul facturare

Puteți elibera facturile direct din panoul de administrare sau să vă conectați gestiunea magazinului cu programele de contabilitate preferate.

Module de livrare

În funcție de firma de curierat aleasă aveți posibilitatea să generați automat AWB-ul pentru livrări și le puteți gestiona direct din platforma de administrare.

Actualizare feed

Știm că necesită mult timp să actualizați prețul, stocul sau alte caracterisitici ale produselor. Din acest motiv vă oferim un sistem automatizat de actualizare.

Module de plată

Putem să integrpm mai multe tipuri de plăți în magazinul online: cu cardul, ramburs, prin OP, în numerar la ridicarea produsului, în funcție de nevoile dvs.

Cupoane de discount

Fidelizarea clienților nu a fost niciodată mai simplă. Aplică reduceri în functie de valoarea coșului, promoțiile de sezon sau alte criterii.

Comandă rapidă

Vreți să le oferițo posibilitatea cliențiilor grabiți sau a celor cu cunoștințe reduse la nivel online să comande mai rapid? Noi avem soluția!

Grupuri de clienți

Vrei să stimulați anumite grupuri de clienti sau sa le oferiți discount-uri preferențiale? Vă puteți alege singur grupurile și beneficiile.

Caracteristici produse

Puteți să setați caracterisiticile produsului, de la culoare până la mărimi sau alte informații utile. Puteți seta produse configurabile sau descărcabile.

Comparare produse

Clientii magazinului pot compara produsele și pot alege mai ușor soluția care li se potriveste. Perfect integrat în procesul de comandă.

Modul de rapoarte

Cu cât vânzările cresc cu atât sunt mai importante statisticile exacte despre produse, comenzi. În magazinele realizate de noi aveți integrată această funcție.

Rețele sociale

Conturile de pe rețelele de socializare pot fi interconectate pentru o mai simplă gestionare a clienților – community management la cote înalte.

Newsletter

Creșteți vânzările cu ajutorul campaniilor de newsletter. Abonații la noutăți și oferte pot primi mai ușor emailuri de la magazinul dvs.

Pachete creare magazin online