Selectează o Pagină
servicii creare magazin online

Creare magazine online 100% responsive

Oferim soluția completă de realizare a unui business în mediul online bazat pe un magazin online, consultanță, know-how, implementare, promovare și mentenanță, toate acestea într-un singur pachet complet. Dezvoltăm magazine online pe platforme eficiente care ghidează clienții tăi spre produsele pe care le comercializezi. Magazinele pe care le realizăm sunt construite folosind framework-uri flexibile și puternice, iar interfețele grafice sunt compatibile cu dispozitivele mobile fiind testate înainte de lansarea.

servicii profesionale creare magazin online

Realizare magazin online cu vânzări rapide

Suntem aici pentru vă fi alături în a găsi cea mai potrivită formulă pentru creșterea online a afacerii dumneavoastră. Cunoaștem tendințele în materie de web design și le îmbinăm perfect cu cele mai eficiente limbaje de programare, rezultatul fiind unul desăvârșit indiferent de natura afacerii dumneavoastră. Vă oferim servicii de creare magazin online la cheie, gata optimizat, care să vă aducă vânzări din prima zi, indiferent că aveți nevoie de un magazin online custom sau o platformă online B2B.

Dezvoltăm magazine online cu panou de administrare ușor de folosit, care conțin toate funcțiile necesare pentru ca magazinul online să genereze trafic și conversii.

Deoarece magazinele online reprezintă doar o parte dintr-un sistem de vânzare complet, vă oferim servicii de creare magazin online custom, adaptat la nevoile fiecărui business online. Dezvoltam magazine online integrate și cu alte sisteme externe de gestiune, facturare, ERP.

În timp am dezvoltat mai multe soluții personalizate pentru clienții noștri, pentru că fiecare afacere are nevoie de funcții specifice domeniului ei de activitate. Modulele integrate sunt personalizate atât pe partea de cumpărare dar și pe cea de administrare.

Magazin online 100% sigur

magazin online securizat

Conform noilor directive ale Uniunii Europene în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, toate magazinele online trebuie să respecte politicile GDPR aflate în vigoare. Din acest motiv implementăm la nivelul magazinului online toate aspectele necesare pentru a vă asigura de respectarea acestor prevederi dar și pentru a le asigura utilizatorilor o navigare sigură și un proces de comandă prin intermediul căruia datele lor sa fie protejate. Toate magazinele realizate de noi beneficiază de certificat SSL pentru a cripta datele din interiorul platformei dar și implementarea unor politici stricte de consimțământ.

Magazin online cu panou de administrare inclus

magazin online cu panou de administrare inclus

Scopul oricărui proprietar de magazin online este de a găsi rețeta ideală prin care să-și gestioneze cu ușurință afacerea. În cazul magazinelor online interesul major este de a avea control deplin asupra produselor și stocurilor acestora, dar și a comenzilor plasate de către clienți. Totodată, rapoartele și statisticile în ceea ce privește vânzările îți pot asigura informațiile necesare prin care să poți schimba strategiile de marketing din mers. Toate detaliile relevante despre care discutăm anterior se regasesc în panoul de administrare al magazinelor online pe care noi le dezvoltăm, o unealtă precisă, ușor de utilizat și cu un impact major asupra flexibilității de care orice administrator de magazin online are nevoie.

facturare si awb curier

Facturare și AWB Curier

Generați în mod automat AWB-ul pentru curier și puteți să facturați comenzile cu un singur click iar apoi să le trimiteți cu ușurință către client.

stoc in timp real

Stoc în timp real

Uitați de problema stocurilor de produse care nu corespund, magazinul beneficiind de o funcție care administrează în timp real stocurile.

status comenzi

Status comenzi

Comenzile se actualizează ușor manual sau automat. Nu mai trebuie să vă faceți griji despre neconcordanțe, am gândit totul într-o manieră cât mai simplă.

baza de date clienti

Bază de date clienți

Fie că vreți statistici mai precise sau să împărțiți clienții în diferite grupuri, acum puteți face acest lucru cu ajutorul gestiunii facile a comenzilor și a clienților.

Realizare magazin online 100% responsive

realizare website responsive

Conform ultimelor statistici 86% din traficul unui site provine de pe device-uri mobile. Fie că este vorba despre smartphone, tabletă, laptop sau un calculator clasic, vă oferim un serviciu de creare magazin online responsive la cele mai înalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asigurăm că site-ul dumneavoastră oferă o experiență de navigare plăcută, atât de pe un device fix cât și de pe un device mobil.

Magazin online cu viteză de încărcare optimizată

magazin online cu viteza de incarcare optimizata

Uitați de momentele în care site-ul dumneavoastră se încarcă greu și aveți de suferit la capitolul imagine. Noi ne asiguram că fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este optimizat din punct de vedere al vitezei de încărcare, vizitatorii site-urilor beneficiind de o experiență de navigare la cele mai înalte standarde. 

magazin optimizat seo

Magazin optimizat SEO

Vă pregătim magazinul pentru a putea demara o campanie de optimizare seo imediat. Toate soluțiile noastre sunt optimizate SEO Onpage.

tracking avansat conversii

Tracking avansat conversii

Urmăriți proveniența traficului și analizați împreună cu echipa de marketing, cele mai profitabile canale prin care vă pot dezvolta magazinul.

statistici avansate trafic

Statistici avansate de trafic

Google Analytics este preinstalat pentru a vă garanta acuratețea datelor înca de la lansare. Monitorizeaza traficul în timp real de pe telefon sau PC.

baza de date clienti

Integrat cu rețele sociale

Creșteți vânzările în mod inteligent folosind retelele de socializare. Vă integrăm profilele și paginile cu magazinul pentru a crește rata de conversie.

Funcții principale magazin online

Vă prezentăm mai jos o parte funcțiile principale ce pot fi integrate în magazinul online. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de alte funcționalități pentru magazinul online, dezvoltăm module personalizate pentru magazine online.

modul facturare

Modul facturare

Puteți elibera facturile direct din panoul de administrare sau să vă conectați gestiunea magazinului cu programele de contabilitate preferate.

modul de livrari

Module de livrare

<În funcție de firma de curierat aleasă aveți posibilitatea să generați automat AWB-ul pentru livrări și le puteți gestiona direct din platforma de administrare.

actualizare feed

Actualizare feed

Știm cât de costisitor ca timp este să actualizați stocul, pretul sau alte informatii ale produselor, de accea vă oferim un modul automatizat de actualizare.

module de plata

Module de plată

Putem să integrăm mai multe tipuri de plăți în magazinul online: cu cardul, ramburs, prin OP, în numerar la ridicarea produsului, în funcție de nevoile dvs.

cupoane discount

Cupoane de discount

Fidelizarea clienților nu a fost niciodată mai simplă. Aplică reduceri în functie de valoarea coșului, promoțiile de sezon sau alte criterii.

comanda rapida

Comandă rapidă

Vreți să le oferiți posibilitatea cliențiilor grăbiți sau a celor cu cunoștințe de navigare online reduse să comande mai rapid? Noi avem soluția!

grupuri de clienti

Grupuri de clienți

Vrei să stimulați anumite grupuri de clienti sau sa le oferiți discount-uri preferențiale? Vă puteți alege singur grupurile și beneficiile.

caracteristici produse

Caracteristici produse

Puteți seta caracterisiticile produsului, de la mărime până la culoare sau alte informații utile. Puteți seta produse configurabile sau descărcabile.

comparare produse

Comparare produse

Clienții magazinului pot compara produsele și pot alege mai ușor produsul care li se potriveste. Perfect integrat în procesul de comandă.

modul raportare

Modul de rapoarte

Odată cu creșterea vânzărilor, statisticile despre comenzi și produse devin foarte importante. În magazinele dezvoltate de noi găsiți integrată această funcție.

retele sociale

Rețele sociale

Conturile de pe rețelele de socializare pot fi interconectate pentru o mai simplă gestionare a clienților – community management la cote înalte.

newsletter

Newsletter

Creșteți vânzările cu ajutorul campaniilor de newsletter. Abonații la noutăți și oferte pot primi mai ușor emailuri de la magazinul dvs.

Pachete creare magazin online