Selectează o Pagină
servicii profesionale inregistrare domenii

Servicii profesionale înregistrare domeniu și web hosting NVMe

Asigurăm clienților noștri înregistrarea domeniului dorit și o găzduire performantă și sigură împreună cu instrumentele necesare pentru o administrare completă a site-ului.

servicii profesionale web hosting ssd

Servicii de înregistrare domeniu

Începutul îl constituie alegerea unui domeniu sau unui nume pentru website, lucru care nu se face aleatoriu pentru că de acest pas va depinde promovarea site-ului și succesul de care va beneficia acesta.

De aceea, acest proces este unul foarte important și îl putem parcurge împreună deoarece dvs probabil nu cunoașteți în detaliu principiile de funcționare ale acestui domeniu de activitate. În acest scop vă oferim sprijinul nostru de specialitate.

Domeniile web care au un nume „propriu” sunt cele mai folosite pentru a reprezenta o companie în mediul online, dar acesta poate fi puțin mai greu de promovat deoarece nu conține cuvinte cheie în structura adresei web.

Domeniile web care sunt formate numai din cuvinte cheie sau prin combinația unor termeni cheie cu numele pe care-l reprezinta beneficiază de un plus de promovare implicită prin cuvintele cheie pe care le conțin în structura.

Formular comandă domeniu

1 Step 1
Alege tipul de facturare
Alege metoda de plată
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pachete web hosting NVMe

Resurse hardware, viteză și securitate

Resurse hardware

Pentru orice pachet web hosting garantăm resurse hardware distinct alocate contului dumneavoastră prin metoda de virtualizare. Nu limităm resursele hardware sub nici o formă, chiar dacă aveți într-o zi mai mulți vizitatori decât media obișnuită. Astfel, site-ul dumneavoastră va funcționa la fel de bine. Pentru toate pachetele de Web Hosting NVMe, panoul de control instalat este cPanel sau Directadmin.

Trafic Internet necontorizat

Dispunem de o lățime de bandă suficientă pentru a ne permite să oferim trafic necontorizat pentru orice tip de serviciu contractat de clienți.

Garantăm 100 Mbps lățime de bandă acces în Internet pentru fiecare cont de găzduire web. Astfel, accesul în Internet către site-ul unui client nu va fi influențat de site-urile altui client.

Storage NVMe de înaltă performanță

Viteză de scriere și citire de până la 7000 Mbps și timpul de acces foarte scăzut asigurate de acest tip de storage, vă oferă o performanță de până la 3 ori mai mare decât SSD-urile clasice și vor face ca site-ul dumneavoastră să aibă un timp foarte mic de încărcare. Astfel, motoarele de căutare îl vor poziționa siteul înaintea altor site-uri.

Protecție anti-flood, firewall hardware

Toate pachetele de web hosting sunt protejate de un sistem profesional global de protecție anti-flood care poate curăța atacuri DDos/Dos și optional putem asigura și protecții avansate de tip IPS prin intermediul unei infrastructuri performante hardware.