Selectează o Pagină
servicii profesionale consultanta web

Consultanță web design, magazin online, optimizare SEO sau hosting

Oferim o gamă largă de servicii web pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de afaceri pe termen scurt cât și pe termen lung. Concentrându-se pe specificul afacerii dumneavoastră, echipa noastră se va asigura că soluțiile web și IT pe care le alegeți în urma consultării web care să vă satisfacă nevoile dumneavoastră.

servicii consultanta web

Servicii de consultanță web

Consultanță web nume domeniu

consultanta web bucuresti nume domeniu

Începutul îl constituie alegerea unui domeniu sau unui nume pentru website, lucru care nu se face aleatoriu pentru că de acest pas va depinde promovarea site-ului și succesul de care va beneficia acesta.

De aceea, acest proces este unul foarte important și îl putem parcurge împreună deoarece dvs probabil nu cunoașteți în detaliu principiile de funcționare ale acestui domeniu de activitate. În acest scop vă oferim sprijinul nostru de specialitate.

Domeniile web care au un nume „propriu” sunt cele mai folosite pentru a reprezenta o companie în mediul online, dar acesta poate fi puțin mai greu de promovat deoarece nu conține cuvinte cheie în structura adresei web.

Domeniile web care sunt formate numai din cuvinte cheie sau prin combinația unor termeni cheie cu numele pe care-l reprezinta beneficiază de un plus de promovare implicită prin cuvintele cheie pe care le conțin în structura.

Consultanță web design – creare site

Web designul se referă la datele propriu-zise care alcătuiesc conținutul siteului: imagini, text, fișiere și alte elemente.

Pentru a stabili aceste elemente, dvs va trebui să cunoașteți cu exactitate cărui tip de vizitator vă adresați, scopul siteului și complexitatea acestuia iar noi, raportându-ne la aceste aspecte, vă vom oferi modele și variante pentru a ajunge la un site profesionist.

Din momentul în care web site-ul este online, acesta va deveni vizibil pentru întreaga lume. Dacă doriți să vă adresați doar publicului din Romania, website-ul va conține informație scrisă doar în limba română. Dacă targetul dumneavoastră este la nivel global atunci website-ul din punct de vedere al conținului trebuie să fie coerent și usor de înțeles și în alte limbi.

consultanta web design bucuresti

Consultanță optimizare SEO

consultanta web optimizare seo bucuresti
Optimizarea SEO a unui website (Search Engine Optimization) presupune modalitatea prin care un site este perfecționat pentru favorizarea vizibilității acestuia în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

În altă ordine de idei, reprezintă modul prin care internauții găsesc site-ul dvs în funcție de cuvintele pe care le introduc în motorul de căutare. Noi vom oferi consultanță în ceea ce privește cuvintele cele mai potrivite pentru ca website-ul dvs să poată fi găsit cât mai ușor de potențialii clienți.

O bună optimizare SEO înseamnă ca site-ul dvs să fie plasat cât mai sus pe prima pagină, la căutarea în Google, Yahoo. În medie, 80% din traficul către un site web vine de la motoarele de căutare.

Așadar se va înțelege importanța consultanței unui specialist în domeniul SEO, astfel rezultatul unei campanii sau a unui proces de optimizare bine făcut este creșterea traficului pe site-ul respectiv, lucru care bineînțeles că se traduce printr-o formă sau alta în profit.

Consultanță online marketing

Pentru a avea o campanie de marketing online eficientă este nevoie să dețineți cunoștințe solide de marketing și o bună cunoaștere a comportamentului utilizatorului de internet. Venim în sprijinul afacerii dvs oferindu-vă consultanță în alegerea celei mai bune strategii de marketing online, în același timp adaptată bugetului disponibil.

Avantajele promovării în mediul online îl reprezintă: costurile reduse față de alte medii, targetarea foarte exactă a publicului căruia vă adresați, estimarea și măsurarea rezultatelor, gradul mare de adaptabilitate al campaniilor în timpul desfășurării lor, posibilitatea realizării unor teste cu costuri reduse.

consultanta web marketing online bucuresti

Consultanță înregistrare domeniu și web hosting

consultanta web hosting ssd bucuresti

Următorul pas după alegerea unui nume reprezentativ va fi selectarea unui serviciu de găzduire potrivit pentru websiteul dvs sau a unei soluții de hosting. Deși pentru un necunoscător poate părea o chestiune prea puțin importantă, alegerea unui server se face în concordanță cu specificațiile website-ului dvs dar și cu facilitățile pe care serverul respectiv le pune la dispoziție.

Varietatea ofertelor din acest domeniu este de multe ori derutantă și această alegere trebuie făcută în urma unei analize detaliate.

Firma noastră oferă servicii complete de consultanță, așadar oferta noastră include și soluții de înregistrare domenii și web hosting pentru clienți noștri iar detaliile privind pachetele și ofertele de hosting și găzduire le găsiți pe pagina înregistrare domenii și găzduire web.

Avantajele serviciilor noastre

Siguranță

Remediem problemele de securitate și acționăm pentru prevenirea acestora pentru a menține și spori imaginea credibilă.

Încredere

Sporim încrederea clienților în produsele și serviciile firmei prin comunicarea către client a informațiilor relevante privind istoricul firmei, misiunea și obiectivele ei.

Dezvoltare

Ne documentăm astfel încât să vă puteți prezenta clienților folosind cele mai noi tehnologii sau mijloace de informare.

Notorietate

Transmitem către clienți informații utile, asociate cu brandul firmei și evidențiem vectorii de imagine care avantajează compania.

Atractivitate

Adăugăm valoare modului de prezentare al ofertelor acționând atât la nivel vizual cât și în conținutul acestora.

Fidelizare

Contribuim la stabilirea unei relații de durată cu actualii clienți prin comunicarea ofertelor și avantajelor de care pot beneficia.

Ești pregătit să discutăm despre afacerea ta?

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right