Selectează o Pagină
servicii profesionale web design

Web design și creare site 100% responsive

Oferim servicii de design web la prețuri avantajoase, realizare site-uri web de prezentare pentru companii site-uri landing page precum și alte servicii web. Site-urile web pe care le realizăm sunt construite pe platforme CMS folosind framework-uri flexibile și puternice, iar interfețele grafice sunt compatibile cu dispozitivele mobile (web design responsive), fiind testate înainte de lansarea.

servicii profesionale creare site

Servicii de web design și creare site

Am realizat peste 100 de site-uri în ultimii ani. Cunoaștem tendințele în materie de web design și le îmbinăm perfect cu cele mai eficiente limbaje de programare, rezultatul fiind unul desăvârșit indiferent de natura afacerii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o ofertă de preț sau de mai multe sfaturi pentru a găsi raportul perfect între tehnologie, estetică și funcționalitate, contactați-ne și vă vom ajuta cu sfaturi utile pentru a găsi serviciile potrivite pentru afacerea dumneavoastră!

Fie că este vorba de creare site, web design sau realizare site, indiferent de modul în care îi spuneți, serviciul este același. Acest domeniu de activitate este primul din grila serviciilor Levitate IT încă din 2013 și ținem pasul cu tot ce este nou în acest domeniu.

Crearea unui site web a devenit obligatorie pentru o firmă care dorește să-și mărească numărul de clienți și să poata fi găsită oricând de către aceștia. Indiferent că este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platformă complexă, acesta reprezintă imaginea companiei.

Dacă aveți deja un site vechi, care nu mai funcționează corect, puteți apela la serviciul de redesign website cu un preț mai redus pentru că deja detineți domeniul și găzduirea.

Realizare website 100% responsive

realizare website responsive

Conform ultimelor statistici 80% din traficul unui site de prezentare provine de pe device-uri mobile. Fie că este vorba despre smartphone, tabletă, laptop sau un calculator clasic, vă oferim un serviciu de creare site responsive la cele mai înalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asigurăm că site-ul dumneavoastră oferă o experiență de navigare plăcută, atât de pe un device fix cât și de pe un device mobil.

Site cu viteză de încărcare optimizată

site cu viteza incarcare optimizata
Uitați de momentele în care site-ul dumneavoastră se încarcă greu și aveți de suferit la capitolul imagine. Noi ne asiguram că fiecare proiect pe care îl dezvoltăm este optimizat din punct de vedere al vitezei de încărcare, vizitatorii site-urilor beneficiind de o experiență de navigare la cele mai înalte standarde. Aveți un site deja dezvoltat și doriți sa-l optimizați? Putem sa ne ocupăm de acest aspect, trebuie doar să ne oferiți mai multe detalii și noi vom face un audit de performanță!

Realizare site securizat

realizare site securizat

Protocolul de securizare a datelor de tip https vă este de folos pentru a securiza site-ului și vă oferă, totodată, beneficii la nivel de promovare prin optimizare SEO, acest detaliu fiind un factor de ranking important. De asemenea, un site securizat trebuie să fie și o prioritate din punct de vedere al cerințelor privind noile reguli GPDR. Ne vom asigura că site-ul respectă aceste norme și vă vom ajuta să stocați în siguranță datele cu caracter personal.

Website cu panou de administrare inclus

creare website cu panou de administrare

Știm cât este de important să vă gestionați pe cont propriu conținutul siteului, tocmai din acest motiv folosim o platformă de tip CMS (Content Management System) care dispune de un panou de administrare simplu și intuitiv. Fără cunoștințe de programare sau de editare foto/video puteți să modificați informațiile dintr-o pagină, să creați pagini noi sau articole de blog, să schimbați fotografii sau să adăugați materiale multimedia, în doar câteva minute.

Etapele elaborării unui site web

Vă oferim tot suportul necesar pentru a alege pachetul potrivit coresponzător obiectivelor pe care doriți să le îndeplinească site-ul dumneavoastră.

1
Alege pachetul care ți se potrivește.
2

Semnează contractul și achită avansul.

3

Elaborăm conceptul și ți-l trimitem pentru aprobare.

4

Aprobi conceptul sau introduci modificările dorite.

5

Construim site-ul și versiunea mobilă a acestuia.

6
Adăugăm conținutul și testăm siteul pe diferite dispozitive.
7
Primești site-ul și achiți suma finală.
8
Îți lansăm site-ul și obții clienți noi.

Pachete creare site – web design