Selectează o Pagină
servicii mentenanta website

Servicii profesionale de mentenanță și administrare site

Prin serviciul de administrare site vă asigurăm că site-ul dumneavoastră este în permanență actualizat pentru a îmbunătăți clasarea acestuia în motoarele de căutare și a menține vizitatorii interesați dornici să revină. Pachetele noastre sunt special concepute pentru a garanta siguranța, vizibilitatea și promovarea site-urilor web în mediul online.

servicii administrare website

Servicii de mentenanță și administrare site

Serviciul de mentenanță și administrare site se referă la un plan de întreținere al site-ului prin actualizarea periodică a conținutului acestuia, obținându-se în acest fel îmbunătățirea clasării pe motoarele de căutare și creșterea numărului de vizitatori pe site. Zi de zi tendințele și tehnologiile evoluează iar rolul nostru prin serviciul de mentenanță și administrare site oferit este de a ține pasul cu aceste schimbări, iar prin modificarea periodică de date și conținut necesare, să vă ajutăm afacerea pentru a deveni tot mai profitabilă.

Este esențial a înțelege că garanția succesului unui site apare progresiv, în timp și nu în momentul publicării proiectului. Utilizând structura și informațiile existente, echipa noastră va aplica schimbări de design, funcționalitate și interactivitate care vor aduce în mod cert o conversie mai bună a clienților, având un impact direct asupra vânzărilor dumneavoastră.

Dezvoltarea permanentă a pieței online necesită o optimizare web continuă, realizată de către profesioniști, de aceea este esențial să alegeți un partener experimentat în domeniul web, capabil să scoată în evidență avantajele dumneavoastră și să vă claseze în fața concurenței. Pentru a crește numărul de vizitatori de pe un site web, se impune ca informația utilizată să fie corectă, precisă, vizibilă și orientată către tipul de vizitator căruia vă adresați.

Principalele servicii ale pachetelor de administrare site

  • verificarea periodică a funcționalității site-ului;
  • modificări în structura grafică și în funcționalitate, astfel încât site-ul să fie compatibil cu cele mai noi versiuni ale browserelor web;
  • actualizarea sau modificarea conținutului paginilor (text, imagini sau multimedia);
  • configurarea, administrarea și verificarea conturilor de e-mail;
  • realizare și includerea în website a unor noi oferte, produse sau noutăți;
  • creare de secțiuni, categorii, articole noi, meniuri sau linkuri;
  • realizare și integrare de module interactive: socializare, blog, forum, chestionar etc;
  • în cazul magazinelor online, actualizarea catalogului de produse, consultanță aplicație.

Ce înseamnă administrarea site-ului?

Siguranță

Remediem problemele de securitate și acționăm pentru prevenirea acestora pentru a menține și spori imaginea credibilă.

Încredere

Sporim încrederea clienților în produsele și serviciile firmei prin comunicarea către client a informațiilor relevante privind istoricul firmei, misiunea și obiectivele ei.

Dezvoltare

Ne documentăm astfel încât să vă puteți prezenta clienților folosind cele mai noi tehnologii sau mijloace de informare.

Notorietate

Transmitem către clienți informații utile, asociate cu brandul firmei și evidențiem vectorii de imagine care avantajează compania.

Atractivitate

Adăugăm valoare modului de prezentare al ofertelor acționând atât la nivel vizual cât și în conținutul acestora.

Fidelizare

Contribuim la stabilirea unei relații de durată cu actualii clienți prin comunicarea ofertelor și avantajelor de care pot beneficia.

Pachete administrare site